• Na de vervelende wedstrijd tegen JVV, die werd verloren is dit een belangrijke wedstrijd voor VIOS 1. Willen we aansluiting houden in de top van de competitie zullen we vandaag moeten winnen. Door ziekte of werk missen we vandaag een vijftal spelers én trainer Philippe Karhof kan door fysieke klachten vandaag helaas ook niet aanwezig zijn. Jan Timmer en Eddy Hilbrands nemen zijn taken waar. Onze leider, Henk Dekker is wel aanwezig en heeft zijn zaken weer prima voor elkaar, de tas met kleding staat klaar, de intrapballen zijn op de goede druk en de administratie is afgehandeld.

  Pupil van de week is deze keer: Julian Strijker, speler van JO 10. Uiteraard was de team-indeling van de selectie en de opstelling donderdagavond al besproken. Nu nog de tactiek bespreken en de mannen motiveren. De doelstelling voor vandaag is: het voetballen simpel houden, aannemen en spelen, maar vooral duels willen winnen, elkaar helpen, 100 % inzet en de mannen voorin acties maken en gebruik maken van hun snelheid. JO 10 speler Julian mocht aftrappen, stak de helft van de tegenstander over en scoorde op een prima manier. De keeper was kansloos. Hij is één van de vele talenten die VIOS rijk is!

  De mannen hebben tijdens de bespreking goed opgelet, want na een goede warming-up gaan we prima van start. Er wordt vanaf het begin goed druk gezet en gestreden voor iedere bal. In de tiende minuut komen we echter goed weg. Een schot tegen de paal, de bal stuitert het veld weer in en wordt weggewerkt. In de 16e ontvangt Stijn de bal, bedenkt zich niet en lost een hard schot laag over de grond. De keeper heeft de bal niet klemvast, laat hem van de borst stuiteren, Jesper is alert en tikt de bal in het doel. Een mooie start van de wedstrijd. In de 22e minuut is er nog weer een gevaarlijk situatie voor ons doel. We lijden balverlies, maar de spits schiet naast. In de 22e minuut wordt de bal goed breed gelegd door Erik en schiet Stijn met links goed op doel maar de bal wordt prima gestopt door de keeper van Hoogersmilde.

  In de 30e minuut volgt er een schot op het doel van Mart, hij tikt de bal mooi uit de hoek. Uit de daarop volgende corner wordt de bal hard ingekopt. Tegen de verhouding 1-1. In de 44e minuut verovert Gijs de bal en speelt naar Jesper. Jesper, die een prima wedstrijd speelt, steekt de bal naar Stijn. Stijn schiet de bal vanaf de rechterkant in de verre hoek. De keeper is kansloos. Stijn had ook de 3-1 nog kunnen maken maar door een polletje ging zijn schot over het doel. Tristan valt geblesseerd uit. Toon komt voor hem in het veld. Ruststand een dik verdiende 2-1.

  Na de pauze is het zaak de 2-1 vast te houden om zodoende de drie punten bij te kunnen schrijven. In de 2e helft is het niveau niet zoals de 1e helft en krijgen de gasten ook nog een paar goede kansen maar door als team keihard te werken zijn de punten in Oosterhesselen gebleven. Ga zo door mannen!. Aankomend weekend is er door de herfstvakantie geen voetbal. 30 oktober volgt de uitwedstrijd tegen Pekelder Boys. De gasten uit Hoogersmilde waren (ten onrechte) nogal kritisch op de scheids, wat de trainer een gele kaart opleverde maar zeer te spreken over het speelveld, dat er ook geweldig bij ligt en de overige voorzieningen bij VIOS.

  Selectie: Marts Everts, Thom Hilbrands, Martin Habing, Tristan Wassen, Harold Zwaan, Jesper Mug, Jarno van Dalen, Stijn van Nuil, Daan Timmer, Gijs Loof, Erik de Ruijter, Toon Loof, Wout van Arkel, Pim Kok.

  Scheidsrechter Dhr. A. Gerding
  Assistent Scheidsrechter Jan Roelof Nijenbanning
  Leider Henk Dekker
  Coaching Eddy Hilbrands en Jan Timmer


  Pupil van de week: Julian Strijker
  Leeftijd 9 jaar
  Speler van JO 10
  Positie op het veld Midden
  Broertjes of zusjes 1 broer 1 zus
  Hobby’s naast het voetbal Gamen met vrienden en hutten bouwen
  Favoriete club AJAX
  Wie is je idool Messi
  Wat is je favoriete eten Patat
  Welk tv programma vind je leuk Nickelodeon
  Wat wil je later worden Profvoetballer of tankbestuurder
  Wie is je favoriete speler bij VIOS Toon Loof
  Wat wordt de uitslag vanmiddag 3-1