• Vandaag de 1e thuiswedstrijd in de competitie. Om 8.00 uur hebben we op papier nog 14 spelers en één speler aan het 3e uitgeleend. Om 8.25 uur een berichtje van Giel en om 8.30 van Geert. Beiden zijn ziek. Toen is Rikus toch bij ons gebleven. In de warming up bleek ook nog dat Bart, doordat zijn fiets was omgevallen ??, teveel last van z’n heup had. Dus hadden we nog 12 man over. Gelukkig hebben we Bart Louwerse nog bij de selectie (was net gestopt met keepen). Hij offerde zich op, keepte de eerste helft en met een paar flitsende reddingen hield hij de nul voor ons. Voor aanvang van de wedstrijd hadden we nog even aandacht voor de week van de (assistent) scheidsrechter. Een luid applaus voor Kelvin, terecht. Dan nu de wedstrijd: KSC, altijd moeilijk, denk je van tevoren. Er waren bij ons enkele wijzigingen doorgevoerd. Stefan laatste man, Wout doorgeschoven naar het middenveld en Junior in de spits. Dit pakte goed uit. Na ca. 5 minuten kegelde Wout de bal vanaf een meter of twintig (zoals Ronald Koeman vroeger) snoeihard in de bovenhoek. Er werd tempo gemaakt en de ene na de andere mooi combinatie leverde een doelpunt op.
  17e minuut een assist van Wout op Junior 2 – 0
  18e minuut combinatie Wout-Rikus-Junior 3 – 0
  20e minuut combinatie Stefan-Rikus-Luca 4 – 0
  25e minuut Mark Stapel-Jeroen kapt 2 man uit 5 – 0
  27e minuut Rikus kapt man uit en scoort 6 – 0
  Na de rust het tempo nog iets hoger en ja hoor:
  47e minuut schot van Wout afvallende bal ingekopt door Jeroen 7 – 0
  49e minuut afstand schot Luca 8 – 0
  55e minuut door goed druk zetten aan de linker kant kwam Wout
  in balbezit en schoot nog maar eens raak 9 – 0
  60e minuut Jeroen soleert 3-4 man voorbij en scoort mooi 10- 0
  65e minuut voorzet Luca, keeper laat bal los, Jeroen kopt binnen 11 – 0
  90e minuut cornerbal afgeslagen Bart Louwerse staat op de juiste plek,
  droge knal met links in linkerbovenhoek 12 – 0
  TWAALF - NUL
  Ondanks herhaalde aanwijzingen van de leiding om vooral meer in de aanval te gaan, zodat er toch nog een tegendoelpunt zou komen, werden er uiteindelijk helaas meer dan 10 doelpunten voor en 0 tegen gemaakt. Dit maakte van de leiders – lijders want kostte hen een kratje bier. Na de tegenvallers voor aanvang van de wedstrijd werd er een prima instelling getoond en was het natuurlijk een dik verdiende overwinning. Onze scheidsrechter en assistent scheidsrechter waren deze wedstrijd ook in een prima vorm en hadden alles volledig onder controle. Bedankt Jan Roelof en Kelvin.
  Selectie: Bart Lanting, Wout van Arkel, Geert Sieders, Thijs Oldenbanning, Ruben Meijering, Mark Brinks, Bart Louwerse, Rikus Bos, Stefan Kroezen, Jeroen Schepers, Gido Lugies, Giel Zwiers, Mark Stapel, Junior Sekalumba, Luca Westerhof.
  Scheidsrechter: Jan Roelof Nijenbanning
  Assistent Scheidsrechter: Kelvin Pronk

  Leiders: Eddy Hilbrands en Jan Timmer