• Op de vorige speelavond hadden we regen en op deze laatste speeldag van dit deel van het seizoen, trotseerden we de kou. Er stond een stevig windje en de gevoelstemperatuur was onder nul. Maar dat mocht de pret niet drukken, want met opnieuw 13 speelsters, waren we er helemaal klaar voor. En door de goede tip van Margreet om thermo-ondergoed aan te trekken, waren we écht goed voorbereid.

    We startten deze avond met een wedstrijd tegen KSC. We waren aan elkaar gewaagd, maar helaas lukte het niet om te scoren. Helaas lukte het KSC wel, een klein beetje geholpen door een foutje van onze keepster, Ilse. Gelukkig kon dit niet veel later toch nog rechtgetrokken worden, door een doelpunt van onze spits Ilse. Dit werd ook de eindstand.

    De tweede wedstijd was VIOS – Dalen. Dalen had te maken met ziekte en had daardoor geen wissels meegenomen. Zij hadden liever 6 tegen 6 gespeeld, dan 7 tegen 7, maar dat zagen wij niet zitten. Dit werd ons niet in dank afgenomen en Dalen ging ontzettend fanatiek de wedstrijd in. Maar wij lieten ons niet kennen en het ging goed gelijk op en dat zorgde voor opnieuw een gelijke stand: 1-1.

    Zoals eerder al geschreven is BDE in onze poule de tegenstander die erg moeilijk te verslaan is. Deze wedstrijd besloten we vooral te gaan verdedigen en zo min mogelijk doelpunten tegen te krijgen. Dit lukte zeker het eerste deel van de wedstrijd goed. Maar helaas, de dames van BDE weten elkaar zo goed te vinden, dat het hen toch altijd lukt om het doel te raken. En dat lukte twee keer. Het lukt VIOS nog bijna om er nog 1-2 van te maken, maar helaas. Eindstand: 0-2.

    Kort voor het einde van de wedstrijd begon het nog even te regenen/hagelen, waardoor de scheidsrechters van vanavond, Eddy Hilbrands en Jan Timmer, besloten een aantal minuten eerder te stoppen. Geen straf om op deze koude avond lekker onder de warme douche te stappen en daarna van binnenuit op te warmen met een lekker drankje en bitterballen, geregeld door de barmannen van de avond: Berry Wilting en Wilco Eising! Top!

    Ons najaarsseizoen zit er nu op, maar we trainen nog een poosje door, zodat we in het voorjaar weer een paar avonden volle bak kunnen voetballen!